Consells per comprar una bicicleta nova

Mida

Escollir la mida adequada per la teva contextura física, moltes vegades en comprar una bicicleta nova, podem veure ofertes de bicicletes a bon preu però no són la nostra mida, oblidar-los.

Preu

No estar en un compromís és bàsica en la compra de la nova bici, un moment ideal és el final de la temporada en la qual moltes botigues de bicicletes liquidar d’estoc a preus increibles. No esperi que els nous models, en aquest mercat tan canviant, les marques varien d’intervals i els seus preus d’un any a un altre, si volem un bon preu, no hem de comprar els models frescos del mercat.

Mode de

És important saber quin tipus de ciclistes som i què anem a fer amb la moto, segons aquesta ens triarà un model que s’adapta el nostre estil, per descomptat ha d’evitar comprar a bon preu una bicicleta que no encaixa en què normalment fem nosaltres.

Transmissió

Hem d’evitar fixar-nos només en el canvi, com és comú en els models amb bon preu tenir el canvi de marxes parada de gamma i la resta de la transmissió de menys qualitat.

Roda

Sembla que el futur serà similar a la roda 29 per a bicicletes rígids, 27.5 rodes per a bicicletes de doble i 26 rodes per intervals més bàsics, a part de la mesura és molt important qualitat, has de buscar les rodes estan en equilibri entre qualitat lleugeresa i Preus, cal també atenem les boixes perquè moltes vegades la cistella és de qualitat però la boixa que afectarà el laminat, no

Caixa

Basat sobre la base que l’alumini està estandarditzat i carboni és el material de moda ha de ser clar que igual o similar preu entre la moto mateixa, si es tracta de carboni haurà components de pitjor que el mateix moto d’alumini, encara que la tendència en aquest s Entido és clar, el carboni tassa les gammes altes de la bicicleta mentre que l’alumini es manté durant els intervals de mitjans i baixes. Altres materials com l’acer i el titani són cada vegada menys freqüent.