Consells per a una ruta de bons bicicleta que podria no saber

Segurament vostè és també una de les persones que sovint realitza una ruta en bicicleta perquè estima utilitzar aquest vehicle de dues rodes com un mitjà de transport. Segons el portal Worddometers, bicicletes 120 milions van ser venuts a nivell mundial en 2015. Principals culpables eren probablement Xina i Estats Units des-amb figures de la dècada de 1990-tenien 100 i 450 milions, respectivament.

Però, paradoxalment, és als Estats Units ni a Àsia on hi ha una ciutat referent. A Europa és on hi ha una ciutat en què el nombre de bicicletes supera que dels habitants. Es tracta de Copenhaguen, la ciutat on més de la meitat de la població va cada dia a treballar a pedalar.

Són figures prou potents per a vostè a l’assessorament i la propera vegada que vas a muntar sobre dues rodes i volen fer una ruta en bicicleta bo tenir en compte.

¿El que vas utilitzar per?

Aquesta és una de les primeres preguntes que vostè ha de preguntar-se si voleu fer una ruta en bicicleta bon. El seu camí passa segons el tipus de bicicletes que triï. Fins i tot més així que quan hi ha gairebé tants tipus de rutes de bicicletes com sigui possible. Per muntanya, carretera, urbà, al costat de la platja… Són llocs que sols i junts amb tots els que envolta-los cal condicionar i fer que opten per una opció o una altra. Si tot això encara és molt nou, aquests són alguns consells per començar a pedalar.

Muntanya. Si aquest és el seu cas pot ser l’opció que vostè hauria de prestar més atenció a. Per una ruta en bicicleta de muntanya es necessita més que en qualsevol altre ser cautelós amb en el bon estat de la mateixa. Encara Havent dit tot això recordar abans de sortir:
Mòbil carregat amb tota la pila.

Dir a algú que la ruta ha de ser. Si no, millor tenir aquesta app instal·lat.
Prendre menjar: snack-bars o qualsevol aliment ple d’energia.
Platja. No vull anar a la sorra, especialment, perquè ordenances municipals que prohibeixen en la majoria de les ciutats de fer una ruta en bicicleta. Estic parlant de la zona d’asfalt més properes al mar, també conegut com el “passeig “. En aquests llocs en general hi ha carrils habilitats per tal que vostè pot circular ràpidament sense haver d’anar esquivant els vianants. És una bona oportunitat per aconseguir una moto amb sidecar o, també, amb dues cadires. Així que vostè pot prendre un passeig en bona companyia.
Protecció solar: No vagi a creure que ja no és a la sorra la temperatura és serà molt diferent, protegir-se del sol si no voleu tenir un ensurt.

Urbà. En funció d’una ciutat o un altre que vas a tenir-lo més fàcil, de fet, ja li dèiem com triar una moto per moure’s al centre de la ciutat. Segons europeu rànquing de les deu ciutats més amables per anar amb bicicleta estan-en aquest ordre-Copenhaguen, Amsterdam, Ultrech, Estrasburg, Eindhoven, Malmö, Nantes, Bordeus, Anvers i Sevilla

Quin tipus de viatge vas fer?

Òbviament en funció del temps vas a estar en una bicicleta que el seu recorregut variarà en molts aspectes, així que anem a dividir el seu camí, segons aquest criteri en tres tipus.

Llarg. Considerem un llarg viatge quan anem a decideixen passar més d’un dia consecutiu amb la moto. Aquest tipus de ruta s’estableix per a viatges o escapades que ja estan dissenyats per ser pedaled. Heus ací alguns exemples:
Via Verda d’ulls negre (Espanya). Inici a Barracas i acaben en Algimia.
Circuit de l’Alentejo (Portugal). Comença i acaba a Évora.
Des de Berlín a Usedom (Alemanya). Comença a Berlín i acaba a Usedom. Comença al Penruddock i acaba a Stanhope.
Ruta C2C (Regne Unit).
Einsiedeln (Suïssa).
Machland Radweg (Àustria).
Frísia occidental (Holanda).
Ruta dels llacs de l’oest (Itàlia).
Flandes Occidental (Bèlgica).

Curt. El seu viatge al treball entra a aquesta classificació per una ruta en bicicleta. Com a norma general, per a tots els viatges que són curts en temps seria bo de fer amb una bicicleta econòmica, perquè vostè no subjectes a excessiva duràs i no doneu un ús molt particular. Una altra bona opció seria una bicicleta plegable, ja que serà més còmode d’utilitzar i aparcar a la seva rutina diària.